In de pers

Een greep uit de Pers

Marjoleine de Vos, NRC Handelsblad:

‘Lekkerder Eau-de-vie kan er op de wereld niet bestaan’

Nicolaas Klei: ‘De intens zuivere pure prijswinnende eaux-de-vie die de heren lubberhuizen en Raaff stoken…’

‘De volle smaak van gegist fruit’

NRC Next

De Telegraaf:

‘Beste Borrel uit de Betuwe – een smaakstrelende eau-de-vie’

Elle Eten:
‘Want is de eau-de-vie van conference peren al verbazingwekkend zacht en geurig, bij die van frambozen word je met één klein slokje overrompeld door smaak en geur.’

Het Financiële Dagblad:
‘Sinds kort hebben we een Nederlandse eau de vie. Lubberhuizen & Raaff. Uit de Betuwe. Ze stoken van vers geplukt fruit volmaakte eau-de- vie….Een echt digestief wordt gemaakt door een echte distillateur, die zelf zijn eigen alcohol maakt.’

KOKEN met van BOVEN op de stokerij

Klik hier om de uitzending te zien