In de pers

Een greep uit de Pers

Marjoleine de Vos, NRC Handelsblad:

‘Lekkerder Eau-de-vie kan er op de wereld niet bestaan’

Nicolaas Klei: ‘De intens zuivere pure prijswinnende eaux-de-vie die de heren lubberhuizen en Raaff stoken…’

‘De volle smaak van gegist fruit’

De Telegraaf:

‘Beste Borrel uit de Betuwe – een smaakstrelende eau-de-vie’

Elle Eten:
‘Want is de eau-de-vie van conference peren al verbazingwekkend zacht en geurig, bij die van frambozen word je met één klein slokje overrompeld door smaak en geur.’

Het Financiële Dagblad:
‘Sinds kort hebben we een Nederlandse eau de vie. Lubberhuizen & Raaff. Uit de Betuwe. Ze stoken van vers geplukt fruit volmaakte eau-de- vie….Een echt digestief wordt gemaakt door een echte distillateur, die zelf zijn eigen alcohol maakt.’

Misset Horeca: ‘Betuwse stokers van eau-de-vie zoeken meer liefhebbers.’
Uitgebreid artikel over het ambachtelijke stookproces.
Lees hier het artikel

KOKEN met van BOVEN op de stokerij

Klik hier om de uitzending te zien

EO TV Programma: Melk & Honing
Prachtige uitzending over het ambachtelijke stookproces.